NYTTIG EKSTRAUTSTYR PÅ DIN ATV

ATV og SBS (side by side) kjøretøy kan utstyres for å passe dine behov og bruksområde. Det finnes et stort utvalg av originalt tilbehør slik at du kan få enda mer ut av din maskin. Vi har laget en liten liste med populært tilbehør som mange vil ha glede av. Tilbehøret kan kjøpes hos din lokale forhandler, som og kan bistå med montering.

Vinsj

En vinsj er et svært nyttig verktøy på en ATV eller Side by Side- særlig om du bruker den i arbeid. Skulle du sette deg fast med maskinen, kan vinsjen brukes for å trekke den opp igjen. Andre bruksområder kan være å flytte tyngre ting som tømmerstokker, planker og andre uhåndterbare ting. Det finnes ulike vinsjer, med forskjellig kraft og vaier/tau avhengig av bruksområde.

BRØYTESKJÆR

Brøyteskjæret gjør måking med din ATV eller Side by Side til en lek. Skjæret kan monteres på de fleste arbeidsmaskiner med og festes med braketter tilpasset din maskin. ATVen måker elegant parkeringsplasser, innkjørsler og kommer til på plasser der det er trangt med større utstyr. Brøyteskjæret kombineres i de fleste tilfeller med vinsjen som brukes til å heve/senke skjæret.

BAGASJEBOKS

En bagasjeboks på ATVen er et mye solgt tilbehør. Boksen utvider bruksområde, og gjør det vesentlig enklere å plassere last trygt og enkelt på maskinen. I mange tilfeller fungerer også boksen som en ryggstøtte for passasjer og gir økt sikkerhet. Boksene finnes i flere ulike typer og fasonger og kan monteres foran eller bak. Husk at økt vekt, særlig i høyden vil påvirke kjøreegenskapene.

VINDSKJERM

En vindskjerm øker komforten ved kjøring med din ATV eller Side by Side, særlig ved kjøring i kjøligere temperaturer. Vindskjermene finnes i ulike størrelse og fasonger. På EN ATV festes det som regel på styret, mens det på Side by Sidene blir festet i velteburet.

TILHENGER

En tilhenger tilpasset ATVen gjør det enkelt å frakte med seg større ting. Hengerne er lette å dra, og ofte utstyrt med solide dekk for å håndtere krevende forhold. Det finnes ulike tilhengere til ulik bruk. Varehenger, elghenger, tømmerhenger og slede til vinterbruk er noen av de ulike typene som finnes.

Recent Posts