merker-heading

Merker

Access

Access er et sterkt voksende ATV-merke på verdensbasis og finnes nå også i Norge. ATVene produseres i Taiwan etter japanske kvalitetsnormer og er en innovativ produsent som vil presentere mange nyheter i årene som kommer.

Importør: Erling Sande AS

Arctic Cat

Arctic Cat er blant merkene med det største utvalget i Norge. Den amerikanske produsenten leverer modeller av høy kvalitet i alle segmenter, fra 50 til 1000 kubikk. Arctic Cat har både touring-ATV for to personer, arbeidsmaskiner og side-by-side-maskiner.

Importør: Erling Sande AS

Can-Am

Kanadiske Can-Am er en av verdens ledende produsenter innen firehjulinger og de er blant de mest solgte merkene i Norge. Can-Am har høykvalitets touringmaskiner, arbeids-ATV og side-by-side-maskiner fra 50 til 1000 kubikk.

Importør: BRP Norway

Hisun

Amerikanske Hisun er et relativt ungt ATV-merke. De startet med produksjon av ATV i 2006, men har i mange år levert ATV-komponenter til andre produsenter. I Norge selger de ATV og side-by-side fra 500 til 800 kubikk.

Importør: Erling Sande AS

Honda

Japanske Honda er verdens største ATV-produsent. I Norge selges det crossmaskiner på 90 kubikk og arbeidsmaskiner på 420 og 500 kubikk. Honda er kjent for sin meget høye driftssikkerhet.

Importør: Kellox

Kawasaki

Kawasaki er en av verdens ledende motorprodusenter, og leverer både ATV og side-by-side i Norge. Størrelsen er fra 300 til 950 kubikk. Kawasaki har lang tradisjoner med solide arbeidsmaskiner.

Importør: Norsk Motor Import

Suzuki

Japanske Suzuki er kjent for sin gjennomarbeidede kvalitet. I Norge selger de 400 kubikk crossere, samt 500 og 750 kubikk arbeidsmaskiner.

Importør: Erling Sande AS

SYM

SYM leverer to ATV-modeller: En 600 kubikk arbeids-ATV og en 300 kubikk veiorientert ATV.

Importør: Norsk Motor Import

TGB

Taiwanske TGB har gjennom mange tiår levert høykvalitetsprodukter innenfor scootere og ATV. TGB en også av verdens største produsenter av CVT (variomatic) komponenter.

Importør: Norsk Motor Import

Yamaha

Yamaha er en av verdens ledende motorprodusenter. Den japanske produsenten lager arbeids-ATV, side-by-side-maskiner og sportsmaskiner, med meget solid kvalitet.

Importør: Yamaha Motor Scandinavia