Frakter alpinstjernene med ATV i Holmenkollen

ATV blir brukt som transportmiddel når verdenseliten i alpint skal fraktes i Holmenkollen. Firehjulingene sørger for god sikkerhet og effektiv transport.

 

Når Holmenkollen Skifestival skal arrangere verdenscuprenn i parallellslalåm for første gan, så er det firehjulinger som velges som transportmiddel. For å kunne frakte verdens beste alpinister fra målstreken i bakken og tilbake til startgaten på toppen av VM-haugen, har arrangøren valgt å benytte ATV som sørger for at utøverne blir fraktet opp igjen til start på under 5 minutter.

 

ATV og snøscooter er viktige arbeidsverktøy for Holmenkollen Skifestival AS som fra før av har 20 snøscootere og flere ATV’er i stallen.

– Vi har vært nødt til å få med de beste på laget, her behøves det presisjon, erfaring og topp maskinteknologi for å minimere all risiko. Vi er derfor veldig glade for å kunne bruke ATV’er til dette formålet, sier Stine Stenseth, prosjektleder for City Event Alpint i Holmenkollen Skifestival.

 

– Å få tilliten og forespørselen om å være en del av de unike arrangementene til Holmenkollen Skifestival er stort for en liten lokal aktør som oss. Holmenkollen er mer enn bare Østlandets storstue. Det handler om nasjonalfølelsen og de store begivenhetene – uansett alder og ferdighetsnivå. Holmenkollen er en arena for alt fra lokale barn til internasjonale toppidrettsutøvere. Vi bidrar selvfølgelig i Holmenkollen og er stolt av å ha produktene som kreves til en vellykket gjennomføring, sier Dag Kristoffer Borgenhov, daglig leder i Norsk Tilhengersenter AS som er leverandør.

Recent Posts